Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Æblerov


Beskrivelse


Tre drenge skal på æblerov. De tør ikke, men fortællerens far gjorde det også som barn, så de tre begiver sig afsted. Men hvad gør de, når lommerne er fulde af æbler og der står en ældre mand med en stor hund?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 2. feb. 2018

To letlæste bøger. Tre drenge skal på æblerov i bogen "Æblerov". De bliver meget forskrækkede, da en mand med en stor hund råber til dem. I bogen "Appelsin" skal der tages klassebillede. Det hjælper ikke at sige appelsin, der skal noget helt andet til. Fra 8 år.

"Æblerov" og "Appelsin" er to bøger i en ny serie "Vi tre" for drenge. Det er en serie, der handler om alt andet end fodbold. I hver bog er der en kort historie, der understøttes af farvede illustrationer, der binder opslaget sammen. Hver bog afsluttes med et spørgsmål og svar, til og fra både forfatter og illustrator. Det er det samme spørgsmål i hver bog. Bøgerne er indbundne. Bøgerne har lix 12 og lix 9. Den svenske Thomas Halling er kendt for at skrive bøger til både ældre og yngre børn.

To små fine historier om helt almindelige ting, som børn oplever. Børn kan godt lide små serier, der handler om de samme børn og hverdagsting. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Man kan læse om to andre drenge i Fang den bil, Zaki!Onde mobilfotos. Klassebilleder må man gerne tage, men der findes andre fotos, man helst ikke skal tage, læs fx Onde mobilfotosMan kan læse om to andre drenge i Fang den bil, Zaki!. Klassebilleder må man gerne tage, men der findes andre fotos, man helst ikke skal tage, læs fx .