Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Æg får en spådom


Beskrivelse


Da Æg er på vej over til Pip, ser han, at hendes vogn er malet blå. Der er et skilt, hvor der står "Spådom". Kan Pip fortælle Æg om hans fremtid?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2016

af

af

Karsten Boll

d. 7. juli 2016

Æg går over til Pips vogn. Den er blevet målet blå og har stjerner på. Pip leger spåkone og vil fortælle Æg om hans fremtid. For 6-7 år.

Pip vil spå Æg. Hun vil fortælle ham, hvem han bliver gift med. Teksten er skrevet med sværhed lix 05 og lettal 09. Forfatteren har selv lavet farvelagte tegninger til historien. Dette er bog nr. 16 om "Æg og Pip". I denne titel lægges der vægt på bogstavet Å og de forskellige måder, det kan udtales på.

Fin lille historie om to venner, og hvad de finder på at lave. Forfatterens billeder passer fint til historien.

Der er i forvejen 15 bøger om Æg og Pip, blandt andet Et ar er smartMiks bodPuk og Siv ser en nar. Andre titler med lettal 09 kan nævnes Miks bod og Puk og Siv ser en narDer er i forvejen 15 bøger om Æg og Pip, blandt andet Et ar er smart. Andre titler med lettal 09 kan nævnes og Puk og Siv ser en narDer er i forvejen 15 bøger om Æg og Pip, blandt andet Et ar er smart. Andre titler med lettal 09 kan nævnes Miks bod og .