Bøger / faglitteratur

Ægte erotisk massage : vellyst, fryd, intimitet


Beskrivelse


Beskrivelse af sensuel, erotisk og seksuel berøring og massage. Med teknikker til at stimulere sexlivet og med råd om at give og modtage massage, og om at forføre, lege og nyde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Laura Michelsen

2008

Guide til berøringens erotiske dimension henvendt i lige grad til mænd og kvinder.

Formålet med bogen er at bidrage til at "forvandle sex fra at være en hovedsagelig genital oplevelse til at være en oplevelse for hele kroppen". 5 kapitler guider de elskende gennem 5 niveauer af erotik. Fra sensuel over erotisk berøring til sexberøring. Derefter tantrisk berøring og berøring af én selv. På vejen indføres i grundlæggende sensuelle berøringsteknikker, som gliden, knibe, banke, trykke, kradse, og der lægges stor vægt på, at man forsøger at vække andre dele af den elskedes krop end genitalierne, som i øvrigt er dækkede bag et lår, en hånd eller andet på de mange fotos. Man lærer både at give og modtage massage på flere dele af kroppen og med andet end hænder, fx mund, fødder og tænder(!). Bogen rummer flere trin-for-trin massageøvelser og hvert kapitel en side til hende og en side til ham med anvisninger på forskellige massagetyper. Bogen henvender sig kærligt og respektfuldt til de elskende.

Lignende nyere titler er Anne Hoopers Sensuel massage fra 2005 og Andrew Stanways Erotisk massage fra 2006. Ægte erotisk massage lægger sig i format og layout opad forfatterens bog Ægte Kama Sutra fra 2005, men har et helt andet fokus.

Bogen er en dejlig legeplads for elskende, der gerne vil have lidt mere ud af hinanden end bare to ryk og en aflevering, og dem er der i hvert fald nogle af på mit bibliotek, hvor flere af titlerne inden for emnet er udlånt.