Bøger / faglitteratur

Ægteskabet : et enestående venskab


Beskrivelse


Ægteskabet er ideelt set et venskab for livet. Forfatterne beskriver de mange forskellige aspekter af det at være en ven for sin ægtefælle, og hvad der fremmer og hæmmer venskabet i ægteskabet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2019

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 1. mar. 2019

Ægteskabet er ideelt set et venskab for livet. Den pointe og hvordan man kommer nærmere et liv sammen, der rækker ud over den første forelskelse og de første år i ægteskabet, hjælper denne bog dig med at komme videre med.

Parterapeutisk bog, der ser på mange forskellige aspekter af det at være en ven for sin ægtefælle og hvad der fremmer og hæmmer venskabet i ægteskabet. Forfatterne, den ene lærer, krops- og psykoterapeut, den anden sognepræst er gift med hinanden, og har mange års erfaring som undervisere på parseminarer/PREP-kurser. De trækker på forskning inden for samliv og ægteskab og indrager viden fra psykologer, filosoffer og teologer, samt bruger af egne erfaringer. Bogens giver en både praktisk og teoretisk tilgang til det præmis, at venskabet i ægteskabet, er noget der må prioriteres, det kommer ikke bare af sig selv.

Fin bog, der når godt omkring mange emner i korte og letlæste kapitler, der med fordel læses sammen, som par, som højtlæsning, som udgangspunkt for videre samtale. Det er befriende, at bogen har mere fokus på relationsudvikling end selvudvikling.

Af bøger med gode råd fra samme standpunkt anbefales Pas på parforholdetTal sammen!Det meningsfulde ægteskabA/S Kærester og Tal sammen! der begge har fokus på samtalen i ægteskabet. Det meningsfulde ægteskab har en mere amerikansk kristelig indfaldsvinkel. Uden den kristelige vinkling kan A/S Kærester anbefalesAf bøger med gode råd fra samme standpunkt anbefales Pas på parforholdet og der begge har fokus på samtalen i ægteskabet. Det meningsfulde ægteskab har en mere amerikansk kristelig indfaldsvinkel. Uden den kristelige vinkling kan A/S Kærester anbefalesAf bøger med gode råd fra samme standpunkt anbefales Pas på parforholdet og Tal sammen! der begge har fokus på samtalen i ægteskabet. har en mere amerikansk kristelig indfaldsvinkel. Uden den kristelige vinkling kan A/S Kærester anbefalesAf bøger med gode råd fra samme standpunkt anbefales Pas på parforholdet og Tal sammen! der begge har fokus på samtalen i ægteskabet. Det meningsfulde ægteskab har en mere amerikansk kristelig indfaldsvinkel. Uden den kristelige vinkling kan anbefales.


Kristeligt dagblad

d. 12. apr. 2019

af

af

Doris Ottesen

d. 12. apr. 2019