Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Afpresning


Beskrivelse


Jeg-fortælleren og pigen Will prøver at afpresse folk for penge, men da de bliver afsløret og selv afpresses, går det helt galt. En spændende kortroman om venskab og løgne i serien "Mellem rum". Letlæsning for unge fra 13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2020

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 3. nov. 2020

Jeg-fortælleren og pigen Will prøver at afpresse folk for penge, men da de bliver afsløret og selv afpresses, går det helt galt. En spændende kortroman om venskab og løgne i serien "Mellem rum". Letlæsning på lix 15, for unge fra 13 år.

Historien handler om den unavngivne hovedperson og hans veninde Wilhelmina - kaldet Will. De har været venner siden 1.kl. og nu går de i 8.kl. Will har det skidt derhjemme og ønsker at få penge til at komme væk. Hun får ideen om at afpresse folk på mail. De påstår, at de har afslørende billeder og kræver 10.000 kr. for ikke at offentliggøre dem. Én svarer tilbage og de beder om at få penge i en taske i en skraldespand. Det viser sig at de kender personen rigtig godt, så det går ikke så nemt som de troede. De vikles ind i et spind af løgne og må til sidst tage kampen op fysisk. Alle bøger i serien "Mellem rum" har et lix-tal på mellem 10 og 15. Der er i alt udkommet tolv bøger af forskellige forfattere i serien. Forfatteren til denne bog kender vi fra Hitman. [Bind] 1Hitman. Bind 1.

Det er en spændende og barsk historie med action, som vil fange de store børn, der synes, det er kedeligt at læse. Bogen er velskrevet og har et imponerende indhold, samtidig med lavt lixtal.

Forfatteren har til samme serie skrevet SyndflodVi ved, hvor du borSlip køterne fri. Vi ved, hvor du bor og Slip køterne fri handler også om afpresning og venskabForfatteren har til samme serie skrevet Syndflod. og Slip køterne fri handler også om afpresning og venskabForfatteren har til samme serie skrevet Syndflod. Vi ved, hvor du bor og handler også om afpresning og venskab.