Bøger / skønlitteratur / roman

After. Del 2 : Tvivlen


Beskrivelse


Tessa går tilbage til Hardin, men selv om følelser og den erotiske tiltrækning er stærk hos dem begge, har de også meget at kæmpe med, og især Hardin styres af sit temperament.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2015

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 20. juli 2015

Læs fortsættelsen af den stormfulde historie om Tessa og Hardins kærlighed. Vil de få deres liv til at fungere, eller står fortiden i vejen? En kærlighedshistorie for kvinder, unge som gamle.

Anna Todd fortsætter sin internetkendte kærlighedshistorie om de to unge collegestuderende Tessa og Hardin, hvor historien slap i første del After. Del 1. Det er beskrivelsen af et meget turbulent forhold styret af Hardins voldsomme temperament med jalousi og aggression, men også et forhold, hvor den gensidige erotiske tiltrækning er stor. Det sidste fremgår klart af de mange erotiske scener. Men Tessa må stå meget igennem for sin kærlighed og trodse både familie, venner og sin egen tvivl, for Hardin har haft det med at bruge kvinder som var de ting. Bogen er fanfiction inspireret af Harry i One Direction, og der er lagt op til en fortsættelseAfter. Del 1 : Mødet.

1 mia. visninger på nettet og stor efterspørgsel allerede fortæller, at serien er hot lige nu. Men det er også en meget lang bog, hvor alle mellemregningerne er med. Hvad de har på af tøj, hvad de spiser, og hvem der siger og føler hvad, uden personerne af den grund bliver rigtigt levende. Dertil er forfatterens stil mere refererende end berettende, medrivende og billedskabende. Det er som at kikke ind af nøglehullet til et par, som ikke bare hænger i sofahjørnet.

Bogen ligger i slipstrømmen af Fifty shades. [Bind 1] og hele den erotiske bølge, den skabte, selv om den dog ikke handler om s/mFifty shades. Bind 1 : Fanget.