Bøger / skønlitteratur / humor

Air Pussy : et kønshårrejsende ritual til forårets komme


Beskrivelse


Tegneserie. Følg med på en ung kvindes lystfyldte og poetiske jagt på kærlighed og elskov i det tidlige forår, hvor safterne stiger i naturen og blandt menneskene. Kvinden møder seksualiteten i mange forskellige afskygninger og med mange forskellige aktører.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Steffen Kronborg

d. 30. okt. 2014

Følg med på en ung kvindes lystfyldte og poetiske jagt på kærlighed og elskov i det tidlige forår, hvor safterne stiger i naturen og blandt menneskene. Let erotik til voksne læsere, især af hunkøn.

Den kvindelige hovedperson i Ulli Lusts moderne forårsmyte opdager, at hun kan flyve, når hun rører ved sig selv et meget intimt sted. Den egenskab kommer hende til gode, da hun begiver sig ud i byen for at finde sig en elsker. Helt uden ord fører Lust læseren igennem en række kærlighedsmøder, fortalt via en enkel streg og nogle få markante farver.

"Air pussy" kan karakteriseres som en art magisk realisme, hvor beskrivelsen af hovedpersonens møder med seksualiteten i dens mange forskellige afskygninger aldrig bliver vulgær eller anmassende, men tværtimod både fremstår humoristisk og poetisk. I et afsluttende efterskrift sætter forfatteren fortællingen ind i en mytologisk ramme, hvor hun ser hovedpersonen som kærlighedsgudinden, der via sin seksualitet jager vinteren på flugt.

Man skal vist helt tilbage til Loisels hyldest til frugtbarhedsritualerne i KærlighedsfestenLost girls - vildfarne piger for at finde en tegneserie, der kan sammenlignes med "Air pussy". Lost girls - vildfarne piger har udforskningen af seksualitetens mange facetter til fælles med Lusts serieMan skal vist helt tilbage til Loisels hyldest til frugtbarhedsritualerne i Kærlighedsfesten for at finde en tegneserie, der kan sammenlignes med "Air pussy". har udforskningen af seksualitetens mange facetter til fælles med Lusts serie.Informationer og udgaver