Bøger / faglitteratur / kogebøger

Airfryer kogebogen


Beskrivelse


Opskrifter på mad fra hele verden tilberedt i en airfryer. En kogebog der henvender sig til alle, der gerne vil have inspiration til at lave mad i en airfryer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2023

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 13. jan. 2023

Opskrifter på mad fra hele verden tilberedt i en airfryer. En kogebog der henvender sig til alle, der gerne vil have inspiration til at lave mad i en airfryer.

En airfryer kan bruges til mange forskellige slags mad, og så er de energivenlig. Bogen indledes med information om airfryer og derefter kommer 48 opskrifter inddelt i kapitlerne: Grillbaren, Pizzeriaet, Kroen, Bistroen, Asien, Basaren, Latinamerika og USA. Her er opskrifter på mad fra hele verden. Hver opskrift indledes med en lille tekst, herefter følger ingrediensliste samt opskriftsvejledning. Til hver opskrift er et foto af retten. Bagest i bogen er et opskriftsregister. Peter Friehling har tidligere udgivet fem kogebøger om sous vide og en om Thermomix.

Saglig og indbydende kogebog om at lave mad i airfryer. God inspiration til at lave meget forskelligt mad i maskinen, som pt. har særlig relevans, da den har et lavt energiforbrug.

På dansk er tidligere udkommet dette to-binds-værk med mad lavet i airfryer: Airfryer opskrifter. Bind 1 og Airfryer opskrifter. Bind 2 Metoden i den her anmeldte bog er den samme, men med opskrifter fra forskellige steder i verdenAirfryer opskrifter. Bind 1 : Over 100 inspirerende opskrifter til lækker hverdagsmadAirfryer opskrifter. Bind 2 : Over 100 nye inspirerende opskrifter til lækker hverdagsmadPå dansk er tidligere udkommet dette to-binds-værk med mad lavet i airfryer: Airfryer opskrifter. Bind 1 og Airfryer opskrifter. Bind 2 Metoden i den her anmeldte bog er den samme, men med opskrifter fra forskellige steder i verden.