Bøger / faglitteratur / kogebøger

Airfryer opskrifter. Bind 1 : Over 100 inspirerende opskrifter til lækker hverdagsmad


Beskrivelse


Over 100 opskrifter til tilberedning i en airfryer (varmluftsfrituregryde). Med introduktion om tilbehør til airfryeren samt tips, tricks og gode råd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 20. mar. 2020

Første bog på dansk med airfryer-opskrifter. For alle, der gerne vil inspireres til at lave mad i en airfryer.

En airfryer er en varmlufts-friture-gryde, hvor man skal bruge væsentligt mindre olie end i en vanlig frituregryde. I denne første opskriftssamling til airfryer på dansk er der over 100 opskrifter til hverdagsmad mv. Bogen består af en udførlig indholdsfortegnelse på tre sider; først med lidt introduktion omkring tilbehør til airfryer samt tips, tricks og gode råd. Selve opskrifterne er inddelt i små retter, tilbehør og grønt, store retter samt bagværk og sødt. Bagest er der et udførligt indeks efter hovedingredienser. Det er opskrifter, man kender fra sin vante madlavning, blot tilpasset til at kunne tilberedes i en airfryer. Opskrifterne kan også laves i gryde og ovn, blot med andre tilberedningstider. Forfatteren er forsikringsuddannet og madblogger - https://airfryeropskrifter.dk/.

Bogen er meget indbydende og inspirerende i opskriftsdelen; man får lyst til straks at gå i gang - også uden en airfryer. Jeg savner dog lidt mere om, hvad en airfryer egentlig er samt teknikken i maskinen - nu det er den første bog på dansk om emnet. Her er helt klart fokus på opskrifterne.

Det er den første bog på dansk om at lave mad i en airfryer. Hvis man kan sammenligne med en frituregryde, så findes der umiddelbart kun en bog tilbage fra 1999: Friture.