Bøger / skønlitteratur / roman

Aisha : krimi


Beskrivelse


Krimi. Sikkerhedschefen hos Mærsk Sten Høeck findes tortureret og myrdet i en lejlighed på Amager. Vicepolitikommissær Axel Steen vender først blikket mod Stens utallige kvindebekendtskaber, men mere og mere peger i retning af en gammel sag fra Stens tid hos PET.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 3. nov. 2015

I denne fjerde bog om Vicekriminalkommissær Axel Steen leder mordet på sikkerhedschefen hos Mærsk, Sten Høeck, Axel på sporet af en hemmeligstemplet terrorsag. For alle krimielskere.

Vicepolitikommissær Axel Steen er, to år efter sin sidste sag, tilbage som efterforskningsleder. Sikkerhedschefen i Mærsk, Sten Høeck, er fundet tortureret og myrdet i sin lejlighed på Amager, og på grund af Stens fortid hos PET's antiterrorkorps, må Axel samarbejde med PET om opklaringen. Siden Axels sidste sag, hvor han næsten mistede livet, er meget ændret, og Axel forsøger en ny stil med samarbejde og positivitet, noget der bliver sat alvorligt på prøve, da PET gør alt for at Axel ikke går videre ad det spor, der leder ham på sporet af en 3 år gammel terrorsag. Imens forsøger Axel at holde privatlivet med ekskonen, den nye kæreste og en angstramt datter ude af efterforskningen, men det er han ikke alene om at bestemme.

En spændende og medrivende krimi, der foruden at underholde også sætter fokus på nogle af de dilemmaer, vi står overfor i forbindelse med bekæmpelsen af terror. Bogen kan godt læses selvstændigt, men det er en fordel at have læst seriens foregående tre bind.

Jesper Steins krimier ligger i den bedre ende af de efterhånden talrige krimier, der foregår i og omkring København, og sammenligningen med Jussi Adler-Olsens bøger ligger lige for.


litteratursiden.dk

d. 27. nov. 2015

af

af

Rikke Bødker

d. 27. nov. 2015

Steins antihelt, Axel Steen, er tilbage i seriens hidtil bedste krimi. Der er mere på spil end en drabssag, og man hvirvles ind i et gennemført fascinerende plot, der tager pusten fra en. Axel Steen, ...


Berlingske tidende

d. 7. nov. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 7. nov. 2015


Jyllands-posten

d. 6. nov. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 6. nov. 2015


Politiken

d. 6. nov. 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. nov. 2015


Weekendavisen

d. 27. nov. 2015

af

af

Lars Bukdahl

d. 27. nov. 2015


Kristeligt dagblad

d. 7. dec. 2015

af

af

Mie Petersen

d. 7. dec. 2015