Bøger / faglitteratur

Akasha-arkivet : få adgang til universets uendelige kraft, visdom og energi


Beskrivelse


Akasha-arkivet er et arkiv i de åndelige verdener, der indeholder alt, der nogen sinde er sket og vil ske. Følelser, begivenheder og epoker, en slags kosmisk vidensbank, som det er muligt at få adgang til og ændre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 30. aug. 2017

Hvad hvis du kunne få oplysninger om tidligere liv, dine muligheder og din fremtid? Akasha-arkivet indeholder det hele, og du har mulighed for at ændre indholdet i arkivet. Læsning for spirituelt interesserede.

Akasha-arkivet er et arkiv, der indeholder alt, der nogen sinde er sket og vil ske. Følelser, begivenheder og epoker. Det er en slags kosmisk vidensbank, som det er muligt at få adgang til og ændre i. Sandra Anne Taylor arbejder som terapeut og beskriver, hvordan fysiske og psykiske problemer i dette liv måske skyldes gamle "ar" fra tidligere liv. Ved at få adgang til Akasha-arkivet kan man se, hvor kilden til problemet ligger og dermed omskrive sin nuværende historie og også sin fremtid. Bogen har eksempler fra SAT's praksis. Hvert kapitel indeholder øvelser og guides til, hvordan man bruger arkivet og afsluttes med et resume.

At der skulle findes sådan et arkiv, som vi ikke bare kan få adgang til, men også kan ændre i, er et komplekst men også spændende og bevidsthedsudvidende koncept. Læsere, der tror på reinkarnation, karma og visualisering, vil have lettest ved at acceptere eksistensen af sådan et arkiv. Øvelserne er nemme at gå til og hvorfor ikke prøve?.

Den amerikanske clairvoyant Edgar Cayce (1877-1945) diagnosticerede lidelser ud fra oplevelser i tidligere liv. Kilden var Akasha-arkivet. Hans opfattelse af reinkarnation beskrives i Reinkarnation.