Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Akkanas gåde


Beskrivelse


Fantasy. Følg Lucas i hans fortsatte jagt på at finde hans ven Cassandra, mens mystiske begivenheder truer med at opsluge hele Panteons verden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 7. aug. 2017

Eventyret fortsætter for Lucas og hans venner i Zonen i anden del af "Panteon-sagaen", hvor hans jagt på Cassandra fører ham til Skrønebugten. Denne hæsblæsende og moderne fantasy-serie kan læses fra 12 år og op.

Lucas er nu nået til Skrønebugten i sin jagt på at finde Cassandra, men mystiske begivenheder truer med at opsluge hele Panteons verden og Lucas og hans venner må først opsøge Akkana, gådernes gudinde, for at forstå, hvad det er der sker. Samtidig lever Mehmet et ensomt liv i skyggerne af Storbyens skyskrabere og selvom der ikke er guder og engle her, er der hemmeligheder at finde i Storbyens mørke hjerte. Forfatter Boris Hansen har også skrevet fantasy-serien "Den ældste myte".

Ligesom første del i serien har anden del også en forside, der både viser et storbyscenarie nederst på siden og en gudinde-lignende person omsværmet af magi øverst på siden. En forside, der signalerer en parallel verden med både fortidshistorier og fremtidsscenarier. En stort anlagt fantasy-serie, der bestemt lever op til det den lover, med et godt plot og sprog, troværdige karakterer og masser af action.

Til læsere af fx "Maze runner", men også fans af Rick Riordans forskellige serier om guder og mytologi, hvor der også er masser af action.


litteratursiden.dk

d. 25. sep. 2017

af

af

Arne Larsen

d. 25. sep. 2017

Dansk fantasy når det er bedst. Anden del af Panteon-sagaen er vokset i omfang og indhold, og det ambitiøse plot giver nu for alvor mening. Boris Hansen er et glimrende eksempel på, at de mandlige dan...