Bøger / skønlitteratur / roman

Akrash : krimi


Beskrivelse


Krimi. Vicepolitikommissær Axel Steens forbrug af hash og kokain bringer ham langt ind i det kriminelle miljø, hvor bandelederen Store M er under anklage, men forsvares af Axel Steens ekskone. Samtidig vanskeliggør en stikker i politiet efterforskningen af den barske sag.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2014

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 16. juni 2014

Promoveret grundigt inden udgivelsen, så der vil være mange læsere, og især læsere af de første bøger i den efterspurgte serie.

Jesper Stein kender bogens miljø, og miljøbeskrivelserne virker ret realistiske i denne barske sag, hvor den narko- og hashafhængige vicepolitikommissær Axel Steen med de gode resultater bevæger sig endnu længere ud i hampen og ned i det kriminelle Nørrebromiljø i en sag, hvor en bandeleder, Store M, er anklaget. Han får en klemme på Alex Steen via en polsk luder, og situationen, der ellers er barsk nok, gøres mere kompliceret, da Axels ekskone hyres som forsvarer af Store M, og hendes partner er efterforsker i narkosagen mod Store M, samtidig med at han efterforsker en stikker i politiet. Der er mange paralleller til virkeligheden, der dog her har fået en yderligere stramning (håber jeg) med kontante opgør, russiske forbrydere, tvivlsomme sagførere og korrupte betjente. En hårdkogt handling i 2 dele og uden filter på de velskrevne beskrivelser ender med en slutning, der skaber tvivl om en fortsættelse.

Direkte fortsættelse af seriens 2 første bind og i helt samme stil. Bør læses i rækkefølge. En af de bedste danske krimiserier, der fungerer bedre end Adler-Olsens sidste og nærmer sig internationale stjerner som Connelly og Billingham.

Med baggrund i virkeligheden fortælles en rå og barsk historie fra nutidens Nørrebro og København om narkokriminalitet, bander, gangstere, korruption, stikkere, misbrug, politiets arbejde og personernes indbyrdes relationer.


litteratursiden.dk

d. 16. juli 2014

af

af

Rikke Bødker

d. 16. juli 2014

Masser af sex, drugs og rock’n’roll. Tredje roman om Axel Sten er en hel del mere rå end de øvrige. Nørrebro og Axel Sten er hovedaktører i denne tredje roman om Axel Sten, som tager os også med på tu...


litteratursiden.dk

d. 24. juni 2014

af

af

Stina Holdt

d. 24. juni 2014

Masser af sex, drugs og rock'n'roll. Tredje roman om Axel Sten er en hel del mere rå end de øvrige. Axel Steen er tilbage - og i storform. Jeg har ventet med længsel på den 3. bog i serien om Axel Ste...


Politiken

d. 20. juni 2014

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. juni 2014


Berlingske tidende

d. 26. juni 2014

af

af

Merete Reinholdt

d. 26. juni 2014


Jyllands-posten

d. 20. juni 2014

af

af

Henrik Palle

d. 20. juni 2014


Weekendavisen

d. 4. juli 2014

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 4. juli 2014