Bøger / faglitteratur

Alder


Beskrivelse


Biogerontolog Suresh Rattan filosoferer over menneskets alder og biologi. For alle.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. dec. 2016

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 29. dec. 2016

Biogerontolog Suresh Rattan filosoferer i nr. 45 i serien "Tænkepauser" over menneskets alder og biologi. For alle.

Serien "Tænkepauser" omfatter en lang række forskellige emner skrevet af forskellige forfattere og forskere, der på ganske få sider, giver en indføring i et givent emne, fx som denne "Alder". Opdelt i kapitlerne "Kun et tal?", "Livet bryder frem", "Livets forløb", "Livslang livslyst", "Formlen for evigt liv", "Mig og mine mange aldre" kommer man rundt om emnet på kun 60 sider. Alt fra evolutionsteori, til cellebiologi og psykisk aldersfølelse belyses.

Forholdsvis lettilgængelig bog om et emne, der har relevans og interesse for os alle. Forskning og fakta krydret med anekdoter og sjove historier.

Bogen Kunsten at blive ældreAfskaf alderdommen omhandler den nyeste forskning om aldring, samt hvordan man forbereder sig på alderdommen og Afskaf alderdommen af Lone Kuhlmann og Henning Kirk hævder også at man er den alder man føler sig. Begge bøger rummer nogle af de aspekter Suresh Rattan også kommer ind påBogen Kunsten at blive ældre omhandler den nyeste forskning om aldring, samt hvordan man forbereder sig på alderdommen og af Lone Kuhlmann og Henning Kirk hævder også at man er den alder man føler sig. Begge bøger rummer nogle af de aspekter Suresh Rattan også kommer ind på.


Kristeligt dagblad

d. 26. jan. 2017

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 26. jan. 2017