Bøger / faglitteratur / opskrifter

Aldrig mere sukkerkold : en kogebog


Beskrivelse


Opskrifter med udgangspunkt i at undgå kulhydrater og holde sit blodsukker stabilt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 30. sep. 2008

Aldrig mere sukkerkold lægger sig i slipstrømmen fra bestselleren Kernesund familie og leverer mange opskrifter uden hvede, mælk og sukker til både børn og voksne.

Barbara Bendix Becker er designer, Nanna Friis kommunikationskonsulent og Anne-Li Engström fotograf - det er hende der har fotograferet til næsten alt, hvad Camilla Plum har udgivet. Ambitionen er at lave en kogebog til alle i familien, til hverdag og fest, simpelthen så man ikke går sukkerkold og falder lige lukt i hvedehullet. Den er smukt sat op, med et indbydende omslag, og Anne-Li Engströms billeder er som altid skønne.

De få kogebøger der er kommet i denne genre er stærkt efterspurgte, og der skal nok blive brug for denne her også. Den er ikke så radikal som Kernesund familie, der er også desserter med og plads til et enkelt stykke konfekt er der også blevet.

En indbydende kogebog med mange gode intentioner. Der er bare ikke en eneste opskrift, jeg har lyst til at afprøve. Jeg vil hverken have vallepulver i min smoothie, sushi med på madpakken eller tang til aftensmad. Men det er der måske andre, der vil?.Informationer og udgaver