Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Alf på rumtur


Beskrivelse


Alf skal sove og vil gerne drømme noget rart, men pludselig rystes hele huset og Alf finder ud af, at han er på vej langt ud i rummet med kurs mod et altopsugende sort hul.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 18. nov. 2016

Tænk hvis du pludselig blev vægtløs, befandt dig langt ude i rummet og langsomt blev suget mod et endeløst sort hul. Alf forsøger at redde sig selv og sin mor og far fra at blive opslugt, mon det lykkes? Fra 6 år.

Alf skal i seng og bliver puttet godnat af sin mor og far. Alf mener ikke, at det bliver en god nat, for Alf er vant til at drømme dumme drømme og det er ikke spor rart. Far og mor siger, Alf bare skal tænke på noget rart inden han falder i søvn, men pludselig sker der noget helt uventet. Kim Dalsgaard har skrevet og tegnet flere letlæselige bøger. Bogen er en del af "Blå læseklub" niveau let og har lix 6/ LET-tal 12.

"Alf på rumtur" er en fin lille historie om børns fantastiske drømmeunivers. Forfatteren har selv tegnet billederne som er helsides billeder. Teksten er sat parvist og med et godt mellemrum, så siden er overskuelig for begynderlæseren.

Serien har lignende letlæste bøger med Kim Dalsgaards streg fx Hans på fisketurPolly og dragen samt Polly og dragenSerien har lignende letlæste bøger med Kim Dalsgaards streg fx Hans på fisketur samt .