Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Alias Alex


Beskrivelse


17-årige Bailey er meget tilbageholdende. Hun er forelsket i Alex, som hun kun kender fra et online filmforum, og hun har ikke engang fortalt ham, at hun er flyttet til hans hjemby. Men så møder hun den karismatiske surfer Porter.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. aug. 2017

Bailey passer på sig sig selv. Måske for godt, i hvert fald når der pludselig er hele 2 drømmefyre i hendes liv. Sød og romantisk young adult roman for især unge kvinder fra 14 år.

17-årige Bailey er forelsket i Alex. En fyr, som hun kun kender fra et nørdet, online filmfællesskab. Hun tør dog ikke tage springet og møde ham i virkeligheden, efter hendes familie har været udsat for en traumatisk oplevelse. Da hun rejser tværs hen over landet for at flytte ind hos sin far i Californien, er hun fast besluttet på at opstøve Alex og checke ham ud, inden hun giver sig til kende. Bailey har ikke fortalt Alex, at hun nu bor i samme by som ham og udskyder hele tiden den uundgåelige konfrontation. Da hun møder den lækre surfer, Porter, må hun overgive sig. Han vil nemlig ikke acceptere, at hun ikke åbner sig for ham. Men kan Bailey finde modet til at lukke nye mennesker ind sit liv og ikke mindst modet til at stå ved sig selv og sine følelser?.

Sød og medrivende roman med utroligt sympatiske hovedpersoner. Bogen har alt, hvad en romantisk young adult bog skal have og måske netop derfor, bliver det også en smule forudsigeligt. Alligevel er historien medrivende og underholdende fra start til slut.

Bogen ligner fx Stephanie Perkins' Anna og det franske kysSkal - skal ikkeVores kemiske hjerter eller Skal - skal ikke af Kasie West. Lidt mere dybde i handlingen findes fx i Vores kemiske hjerter af Krystal SutherlandBogen ligner fx Stephanie Perkins' Anna og det franske kys eller af Kasie West. Lidt mere dybde i handlingen findes fx i Vores kemiske hjerter af Krystal SutherlandBogen ligner fx Stephanie Perkins' Anna og det franske kys eller Skal - skal ikke af Kasie West. Lidt mere dybde i handlingen findes fx i af Krystal Sutherland.


litteratursiden.dk

d. 29. jan. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 29. jan. 2018

Denne søde og charmerende kærlighedskomedie er en romantisk forviklingshistorie om at finde drømmefyren. En bog der vækker længsel efter lange sommerdage og berusende forelskelser. Husker du filmen ’...