Bøger / faglitteratur / opskrifter

Alle kvinders sundhedsbibel : kost, træning og livsstil, der gør dig stærk og vital + 100 uimodståelige opskrifter


Beskrivelse


Omfattende sundhedsguide fyldt med råd og vejledning om emner som kost, træning, fertilitet, hormoner, meditation, stress, familieliv og seksualitet. Indeholder desuden en række interviews med kendte kapaciteter indenfor sundhed, træning og ernæring.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 18. sep. 2015

Kan man opnå større velvære med den rigtige træning, kost og forståelse for kroppens mekanismer? Det er spørgsmålet bag denne informative bog, der vil inspirere de kvinder, der ønsker et afbalanceret og sundt liv.

Omfattende sundhedsguide til alle de kvinder, der ønsker at leve et sundere liv. Bogen er fyldt med råd og vejledning om emner som kost, træning, fertilitet, hormoner, meditation, stress, familieliv og seksualitet. Desuden indeholder den en række interviews med kendte kapaciteter indenfor sundhed, træning og ernæring som Anne Bogdanova, Lone Frank og Sofia Manning. Sidste halvdel er opskrifter på sunde småretter, hovedretter, snacks og drikkevarer, der har en gavnlig indflydelse på humøret, hormonerne og en lang række skavanker og småsygdomme.

En velskrevet, grundig og gennemarbejdet vejledning til et liv i balance. Bogen kommer godt rundt om mange aspekter af et sundt kvindeliv anno 2015 og kan bruges som en introduktion til mange emner.

SilikonesjælBoost din sundhed har samme fokus på balance og velvære, og at omlægge sin livsstil og undgå hurtige slankekurs-løsninger. Boost din sundhed fokuserer på et 4x4-ugers program, der fremmer sundhed og energiSilikonesjæl har samme fokus på balance og velvære, og at omlægge sin livsstil og undgå hurtige slankekurs-løsninger. fokuserer på et 4x4-ugers program, der fremmer sundhed og energi.


Politiken

d. 1. nov. 2015

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 1. nov. 2015