Bøger / skønlitteratur til børn

Alle tre smider sutten


Beskrivelse


Billedbog. De tre venner Ester, Valde og Ida går i børnehaven Ærten. Ester har aldrig brugt sut og Valde har for længst smidt sin sut. Da Ester ser Ida bruge sut, vil hun prøve Idas sut. En historie om at stoppe med at bruge sut.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2017

af

af

Line Hoffgaard

d. 3. jan. 2017

Billedbog for de 2-4-årige om at stoppe med at bruge sut.

Den fjerde historie i "Alle tre serien" om de tre venner Ida, Ester og Valde i børnehaven Ærten. Ester har aldrig brugt sut og ser, at Ida bruger sut, mens Valde har smidt sutten for længst. Ester plager og plager og til sidst gider Ida ikke bruge sut mere og Ester får lov at få hendes sut. Men det er kedeligt, for Ida og Valde leger bare videre og er ligeglade med Ester og sutten. Og så har de alle tre endelig smidt sutten. Seneste bog i serien er Alle tre kom ind i børnehaven Ærten.

En sjov historie i et genkendeligt hverdagsmiljø i børnehaven. En vedkommende tematik for børn, der skal til at smide sutten med illustrationer og situationer, der understøtter budskabet godt.

Stilen er helt i tråd med de øvrige tre bøger. Der findes en del billedbøger om at smide sutten, fx Farvel sut, sagde krokodillebarnetViggas sutter eller Viggas sutterStilen er helt i tråd med de øvrige tre bøger. Der findes en del billedbøger om at smide sutten, fx Farvel sut, sagde krokodillebarnet eller .