Bøger / faglitteratur / breve

Alle veje fører til mor


Beskrivelse


En korrespondance mellem Asta-Maja Njor Boisen (f. 1996) og Maise Njor (f. 1968), datter og mor, begynder da datteren som 19-årig flytter hjemmefra og ikke bare hen om hjørnet, men til Rom.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 19. mar. 2018

En korrespondance mellem Asta-Maja Njor Boisen og Maise Njor, datter og mor, da datteren som 19-årig flytter hjemmefra og ikke bare hen om hjørnet, men til Rom. Til læsere der holder af chick lit og samtalebøger.

Da Asta-Maja flytter hjemmefra gør hun det ordentligt. Hun flytter ikke bare lidt væk eller langt væk i Danmark. Hun følger sin drøm om at bo i Italiens hovedstad og flytter til Rom. Væk fra mor Maise og sine to søstre i København. Heldigvis er det alligevel ikke længere væk end at talrige mails og sms'er kan holde mor og datter i kontakt med hinanden og gør det muligt for dem dels at følge hinandens liv i Rom og København, men også udveksle og filosofere over og diskutere livsbegivenheder. Såsom smerten når et barn flytter hjemmefra. Eller ved at blive voksen og skulle foretage valg selv. Eller ved at opleve skilsmisse.

Velskrevet, underholdende og hurtigt læst. Det er sjovt og man trækker tit på smilebåndet og hvis man er til latrinære jokes, vil man også komme til at grine af og til. Formen med gengivelse af emails og sms'er har et klummeagtigt præg over sig og gør selv dybere emner letfordøjelige. Mor-datter forholdet tages op til behandling, men der gås aldrig i dybden og humoren og den gode tone er altid til stede og gør det til en rar bog, men ikke mere end det.

Minder om Michael Laudrups tænder der var en af de første danske chick lit samtalebøger.


Berlingske tidende

d. 23. mar. 2018

af

af

Kathrine Lilleør

d. 23. mar. 2018


Weekendavisen

d. 28. mar. 2018

af

af

Marta Sørensen (f. 1986)

d. 28. mar. 2018