Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Allerbedste Molly - på telttur med klassen


Beskrivelse


Molly skal på telttur med klassen, men tør hun sove udenfor? 3. selvstændige bind i serien "Allerbedste Molly". For 7-10-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 21. maj 2021

Molly skal på telttur med klassen, men tør hun sove udenfor? 3. selvstændige bind i serien "Allerbedste Molly". For 7-10-årige.

Molly og klassen skal på telttur. Alle Mollys klassekammerater glæder sig rigtig meget, men Molly ved ikke, om hun tør sove udenfor. Hun tænker så meget over det, at hun bliver syg og må blive hjemme sammen med lillebror, Mingus, der også er syg. Heldigvis kommer Molly sig hurtigt og er klar til at tage afsted - sådan da. For selvom alting er pakket og klart, har Molly stadig sommerfugle i maven over det. Molly opdager, at hun ikke er den eneste af sine teltkammerater, Lily, Bastian og Liam, der er bange for at sove i telt - men bamser og gode venner kan løse alle problemer. Første del af serien er Allerbedste Molly - og den nye skole.

Hyggelig hverdagshistorie om Molly, der er nervøs for at sove udenfor og væk fra sine forældre. Mange børn vil kunne spejle sig i de følelser, som Molly har omkring teltturen. I starten af bogen er der en præsentation af personerne, og undervejs er der farverige illustrationer, der underbygger historien rigtig godt. Bogen er tredje del i serien, men de kan godt læses uafhængigt af hinanden.

Sabine Lemire er også forfatteren til MiraAnemone - den blå katAnna, Banana - det uheldige trylleshow som også sætter fokus på hverdagshistorier. Anemone - den blå kat og Anna, Banana - det uheldige trylleshow handler også om hverdagen og om venskaberSabine Lemire er også forfatteren til Mira som også sætter fokus på hverdagshistorier. og Anna, Banana - det uheldige trylleshow handler også om hverdagen og om venskaberSabine Lemire er også forfatteren til Mira som også sætter fokus på hverdagshistorier. Anemone - den blå kat og handler også om hverdagen og om venskaber.