Bøger / faglitteratur / opskrifter

Alt bliver bare bedre med bacon : den ultimative guide : 75 opskrifter, historie, fakta og meget mere!


Beskrivelse


75 opskrifter med bacon til alt fra marshmallows og popcorn til avokado og banan. Historie og fakta om alt hvad du har brug for at vide om bacon og lidt til.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 16. aug. 2016

Kan du heller ikke få armene ned over denne "bacon-bibel"? Så af sted til køkkenet for at nyde godt af bogens 75 opskrifter der ALLE indeholder bacon. For bacon elskeren der syntes at alt for meget er alt for lidt.

I denne kogebog er der ikke kun opskrifter men også en række fakta, historie, samt alt andet man bør vide om bacon. Bogen indledes med en række kapitler der beskriver en lang række forhold omkring bacon og grise, læs eksempelvis om; Moderne bacon, badende gris på Bahamas eller bacon bliver bacon. Herefter følger opskrifterne med lækkerier som; Baconbrød, baconrisotto eller en baconbombe. Efterfølgende følger et kapitel om drikke til bacon samt hvordan man laver sit eget bacon, røgeovn m.m.

En fremragende kogebog ikke kun emnemæssigt men også rent opskriftmæssigt. Opskrifterne er nemme at gå til og ikke specielt avanceret, så alle kan være med her. Teksten i indledningen er ganske underholdende og suppleres løbende af en række faktabokse, der går igennem hele bogen. Alt i alt en super kogebog hvor læseren også lærer en smule om råvaren.

For yderligere bacon-opskrifter og bacon-inspiration se: Bacon.


Jyllands-posten

d. 11. nov. 2016

af

af

Niels Lillelund

d. 11. nov. 2016