Bøger / skønlitteratur / roman

Alt eller intet


Beskrivelse


Lexia arbejder i reklamebranchen og er konstant omgivet af tynde og perfekte kvinder. Hun føler sig ikke smuk og tynd nok. Og hun tør slet ikke tro på, at den lækre Adam også mærker en stærk tiltrækning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 1. juni 2018

Lexia arbejder i reklamebranchen og er konstant omgivet af tynde og perfekte kvinder. Hun føler sig aldrig smuk og tynd nok. Og hun tør slet ikke tro på, at den lækre Adam også mærker den stærke tiltrækning. Moderne romance for både unge og voksne kvinder.

Da Lexia hører, at reklamebureauet skal have ny chef, drukner hun sorgerne i lyserøde drinks på en bar. Her møder hun den lækre Adam og de tiltrækkes hurtigt af hinanden. Men da den nye chef skal præsenteres dagen efter, får Lexia sit livs chok. Han iværksætter en større fyringsrunde og alle er bange for at miste deres job. Lexias mor fortæller hende konstant, at hun trænger til at tabe sig. Veninderne kommer hele tiden med stikpiller og på reklamebureauet omgiver hun sig med perfekte modeller. Lexia tør ikke for alvor tro på, at en lækker mand er tiltrukket af hende. Hun forsøger i stedet at holde fast i sin faglighed og sit store ønske om at forandre reklamebranchens uopnåelige kvindeideal.

Sympatisk og romantisk fortælling om nutidens kvindeideal, som de fleste alligevel ikke kan leve op til. Her er god underholdning, men den politiske korrekthed og budskaberne om, at her skal være plads til alle, gør at selve historien taber pusten en smule undervejs.

Fra og med dig af Mhairi McFarlane er et andet godt bud på en underholdende roman, hvor hovedpersonen også føler sig for tyk.