Bøger / skønlitteratur / roman

Alt for mange hemmeligheder


Beskrivelse


Blaire er helt alene i verden efter sin mors død. Modstræbende må hun tage imod hjælp fra sin rige stedstorebror, Rush. En umulig og vanvittig tiltrækning mellem dem, gør det svært at holde paraderne oppe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. feb. 2017

En sprængfarlig cocktail af afsky og fysisk tiltrækning mellem den fattige Blaire og hendes rige stedbror, Rush, resulterer i en erotisk og hjertesmeltende pageturner for især unge kvinder.

Blaire er helt alene i verden. Efter sin mors død ejer hun kun en gammel truck og risikerer at måtte sove på gaden. Som en sidste udvej kører hun hjem til sin far, som har svigtet hende grusomt. Han er ikke engang hjemme for at hjælpe hende. I huset møder hun sin stedstorebror, Rush. En kynisk scorekarl, som både er sindsygt rig og vanvittig lækker. Mens Blaire kæmper for at komme på fode igen, opdager hun en helt anden og mere sympatisk side af Rush og det bliver sværere og sværere at ignorere den gnistrende tiltrækning mellem dem.

Underholdende og erotisk New Adult roman af god kvalitet og med en fængende handling, som ikke besværer sig med de dybere nuancer. Blaire og Rush minder på mange måder om Anastasia og Christian Grey, dog uden s/m-delen. Skøn bog, som er svær at lægge fra sig.

Anbefales til fans af fx Samantha Youngs serie Dublin street og Cora Carmacks "Loosing it"-serie, der indledes med Som stjernerne stårDublin StreetSom stjernerne stårAnbefales til fans af fx Samantha Youngs serie Dublin street og Cora Carmacks "Loosing it"-serie, der indledes med .