Bøger / skønlitteratur / roman

Alt for tæt på


Beskrivelse


Blaire er gået fra Rush. Men noget vil for altid binde dem sammen og hun må vende tilbage til Rosemary Beach. Kemien mellem dem er stærkere end nogensinde, men Blaire er fast besluttet på at kunne klare sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juni 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. juni 2017

Blaire er gået fra Rush og er igen alene i verden. Men uanset hvad der er sket, kan de ikke holde sig fra hinanden. 2. del i "Rosemary Beach"-serien, som er erotiske young adult romaner for især yngre kvinder.

Blaire er både fattig og helt alene i verden. Efter bruddet med den rige Rush, er hun flygtet hjem til sin fødeby og ungdomskæresten, Cain. Men noget vil for altid binde hende til Rush og hun kan ikke bare lægge deres forhold bag sig. Claire bliver nødt til at vende tilbage til Rosemary Beach, men hun forsøger at holde Rush på afstand. Hun ønsker at klare sig selv, men Rush kan ikke lade være med at forsøge at hjælpe. Den voldsomme tiltrækning imellem dem er umulig at modstå og måske kan de alligevel finde hinanden?.

Underholdende, men forudsigelig roman fyldt med erotik, familiedrama og rige mennesker. Handlingen flyder ubesværet gennem denne hurtigt læste bog. Kontrasterne er trukket skarpt op og man er ikke i tvivl om, hvor romanen fører hen. En god og ubesværet underholdningsbog krydret med romantik og erotik.

Bogen når ikke helt samme niveau som 1. bind i serien, Alt for mange hemmelighederAftalt spil. Kan sammenlignes med Elle Kennedys "Off Campus" bøger, som starter med Aftalt spilBogen når ikke helt samme niveau som 1. bind i serien, Alt for mange hemmeligheder. Kan sammenlignes med Elle Kennedys "Off Campus" bøger, som starter med .