Bøger / faglitteratur til børn

Alt om FCK


Beskrivelse


Historien om fodboldholdet, portrætter af klubikoner gennem tiderne, resultater og rekorder og meget mere. Med faktabokse og quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 5. okt. 2015

Et par flotte bøger, som beskriver de store danske fodboldklubber FCK og FCMs historie. For fodboldfans fra 10 år og opefter.

Her er to gode bøger af Nikolaj Brøndum, om fodboldklubberne FCM og FCKs historie i forlaget Turbulenz "Alt om-serien". Først gives et kortfattet historisk rids over klubben og dens største resultater gennem tiden. Så beskrives klubben, dens farver, dens største profiler og dens fans i de følgende kapitler. Til sidst er der kapitler med sjov "bonusinfo", et bud på et "All-Star"-hold og en lille quiz, hvor man kan teste sig selv og vennerne i, hvor godt man kender klubben.

Som de tidligere bind i serien er disse to lette at læse, men meget informative.

Kan sagtens sammenlignes med de andre, gode titler i serien såsom Alt om Manchester UnitedAlt om Real Madrid og Alt om Real Madrid, hvis du ikke allerede har læst demKan sagtens sammenlignes med de andre, gode titler i serien såsom Alt om Manchester United og , hvis du ikke allerede har læst dem.