Bøger / faglitteratur til børn

Alt om hunde


Beskrivelse


Fakta og informationer om hunde, test dig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Hans-Christian Uth

d. 7. juni 2016

Mange sjove og mærkelige oplysninger om hundens historie, hunderacer og hundeliv. En farvestrålende bog med masser af billeder, som sikkert vil være spændende for hundeinteresserede børn og deres voksne.

Bogen er delt op i fire afsnit. I det første får man et kort portræt af hunden og det, som er fælles for mange hunde. I det andet afsnit fortælles der bl.a. om hvalpe og hundesprog, og i det tredje drejer det sig om ulven og hundens historie. I bogens sidste afsnit fortælles der om blandingshunde, kendte hunde og arbejdshunde. Alle opslag har billeder med korte tekster til. Der er også opgaver, tabeller, kort og oversigter. Bogen sluttes af med to hundehistorier fra den virkelige verden.

Bogen indeholder mange forskellige oplysninger - både seriøse, underlige og fjollede. Indholdet og rækkefølgen virker lidt tilfældig. Mange af teksterne er skrevet i et voksent sprog, som vil være vanskeligt at læse og forstå for børn.

En anden titel om hunde generelt er En guide til hundens bedste venHunde og hvalpePasning af hunde og hvalpe fra 2015. Hvis man især gerne vil læse om hunderacer kan Hunde og hvalpe fra 2014 bruges, og hvis man er mest interesseret i pasning, så kan man bruge Pasning af hunde og hvalpe fra 2015En anden titel om hunde generelt er En guide til hundens bedste ven fra 2015. Hvis man især gerne vil læse om hunderacer kan fra 2014 bruges, og hvis man er mest interesseret i pasning, så kan man bruge Pasning af hunde og hvalpe fra 2015En anden titel om hunde generelt er En guide til hundens bedste ven fra 2015. Hvis man især gerne vil læse om hunderacer kan Hunde og hvalpe fra 2014 bruges, og hvis man er mest interesseret i pasning, så kan man bruge fra 2015.