Bøger / faglitteratur / fotografier

Alt om indretning : 1.000 inspirerende indretningsideer til dit hjem


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 12. okt. 2012

Fin bog om boligindretning, der kan bruges som inspiration for indretningsinteresserede lånere på alle biblioteker.

Inspirerende engelsk bog om boligindretning, hvor den gennemgående stil er meget lig den skandinaviske lyse og enkle. En del af de besøgte hjem er således også danske, ligesom der er svenske, engelske og amerikanske. Bogens styrke er de mange flotte farvefotografier, hvor man kan dvæle ved såvel helheder som detaljer fra køkkener, stuer og børneværelser. Selv om den gennemgående linje er stram og hvid, er mange andre tendenser også repræsenteret som fx det overlæssede, det kompakte, det lette, det monokrome, eksplosioner i farver og mønstre, hvidt i hvidt og det glamourøse.

Alt om indretning er ikke væsensforskellig fra tidens øvrige bøger om boligindretning, og da lånernes interesse langt overstiger antallet af udgivelser aktuelt, vil den få ben at gå på overalt.

Flot og inspirerende boligindretningsbog, der uden grundlæggende at bringe meget nyt, vil blive udlånt flittigt på alle biblioteker. Og hvis man fx ikke ved, hvad "happy chic" eller "boho" dækker over, kan man finde svaret her i Alt om indretning.


Politiken

d. 7. okt. 2012

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 7. okt. 2012