Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Alt om Messi, Suárez & Neymar


Beskrivelse


Historien om Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar Jr. - også kaldet den magiske trio i FC Barcelona. Med faktabokse og quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 5. okt. 2015

Trekløveret Messi, Suárez og Neymar er nok fodboldverdenens bedste angrebstrio nogensinde. 122 mål tilsammen på en sæson. Det er en verdensrekord, som ikke bliver slået foreløbig. Læs her, hvad der gør trekløveret så enestående. Bogen kan læses fra 10 år.

Bogen fortæller alt om tre af fodboldverdenens superstjerner, som sammen danner angrebstrio i fodboldklubben FC Barcelona. Vi følger de tre spilleres individuelle karrierer og baggrunde for at få et indblik i, hvordan de som angrebstrio bliver så gode sammen og løfter hinandens spil.

Det er en god fodboldbog i "Alt om-serien", som fuldt lever op til seriens øvrige titler med flotte billeder og spændende facts. Denne bog har dog det ekstra, at den ikke kun handler om en person, men om hvordan tre fantastiske fodboldtalenter kan fremme, udvikle og optimere hinandens talent.

Vil man læse mere, kan man i samme serie læse bøgerne Alt om MessiAlt om NeymarAlt om Barcelona, Alt om Neymar og Alt om Barcelona. Derudover findes der rigtig mange andre både lettere og sværere bøger om spillerne og FC BarcelonaVil man læse mere, kan man i samme serie læse bøgerne Alt om Messi, og Alt om Barcelona. Derudover findes der rigtig mange andre både lettere og sværere bøger om spillerne og FC BarcelonaVil man læse mere, kan man i samme serie læse bøgerne Alt om Messi, Alt om Neymar og . Derudover findes der rigtig mange andre både lettere og sværere bøger om spillerne og FC Barcelona.