Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Alt om Messi


Beskrivelse


Om den argentinske, professionelle fodboldspiller Lionel Andrés Messis (f. 1987) liv og karriere med statistik over alle mål og trofæer, samt interviews og quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2011

af

af

Martin W Hansen

d. 21. sep. 2011

Bøgerne vil begejstre fodboldfans af begge køn fra ca. 8-16 år. De kan formidles som udmærket dækkende biografier for børn og unge.

Forlaget Turbulenz har udgivet tre lækre sportsbøger om tre af fodboldsportens mest talentfulde spillere på nuværende tidspunkt: Rooney, Messi og Ronaldo. Alle bøgerne er opbygget efter samme model. Først beskrives karrierens højdepunkt, så gives der en biografi, der ofte begynder med spillernes resultater som ungdomsspillere, til sidst sluttes af med et indblik i spillernes liv udenfor banen og et bud på fremtiden for dem. Undervejs gives rigeligt med fakta-bokse med alverden statistik og rekorder som spillerne hver især holder eller har opnået. Bøgerne er rigt illustreret med flotte fotos fra deres respektive karrierer. Bøgerne om Ronaldo og Rooney er skrevet af Peter Banke, der har skrevet flere biografier på voksenområdet, og Bogen om Messi er skrevet af Michael Jepsen som blandt andet var redaktør på David Nielsens Sorte svin.

Vi har mange fodboldbøger på hylderne. Disse flotte udgaver ligner meget Paul Mason og Sarah Easons Streetfodbold, 2011.

Bøgerne om Rooney, Messi og Ronaldo er rigtigt flotte og lækre. De skal nok lokke de fodboldglade drenge og piger til. Indholdsmæssigt er kvaliteten desuden rigtigt høj. Målgruppen vil være særdeles tilfreds.