Bøger / faglitteratur til børn

Alt om skating


Beskrivelse


Om skateboardets historie, faldteknik, sikkerhedsudstyr og skaterparker, med trin-for-trin forklaringer af 30 tricks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2013

af

af

Martin W Hansen

d. 29. okt. 2013

Henvender sig primært til nye skatere, eller friske piger og drenge der interesserer sig for sporten. Kan selvlæses fra ca. 9-10 år og opefter. Bogen formidler sig selv som en skater-bog med meget fotomateriale.

Til daglig arbejder forfatteren med at designe skateparker i Norge. Dette er hans første bog på dansk. I denne bog bruger han sin erfaring fra 25 år som aktiv skater til at give en grundig men letforståelig introduktion til sporten. Bogen indeholder en kortfattet historisk indledning og har et større kapitel om udstyr, men fokuserer ellers på at forklare en mængde forskellige tricks i ord og billeder. Bogen har et meget direkte og flydende sprog, der taler direkte til læseren. Det virker sympatisk og vil gøre bogen ekstra attraktiv for de yngre læsere. Det er desuden en meget flot bog med mange, gode farvefotos af skatere, der alle er på samme alder som bogens målgruppe.

Vi har fået mange fagbøger om denne populære sport de sidste par år. Denne bog ligner mest en mere udtømmende udgave af Isabel Thomas Boardsport.

En virkelig god begynderbog for dem, der interesserer sig for skating.