Bøger / faglitteratur til børn

Alt om stjerner og planeter


Beskrivelse


Billedbog om jorden, vores solsystem, universet og rumrejser. Med små opgaver til læseren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 21. dec. 2017

Universet består af alt, der findes. Alle stjerner, planeter og alt derimellem udgør universet. Universet er uendeligt. Ingen ved, hvor det begynder eller ender. Til børn på 5-10 år. Selvlæsning fra 9 år.

Bogen er inddelt i fire kapitler: Jorden, Vores solsystem, Universet og Rumrejser. Alle sider består af store farvefotos eller farvetegninger, som dækker den øverste 3/4 af siden. På et dobbeltopslag dækker brødteksten den ene nederste fjerdedel, og på den modstående nederste del er tegnet en opgave og skrevet et spørgsmål. Desuden er der en tekst oppe i det ene store farvefoto/tegning.

En flot letforståelig bog med fine overskuelige fotos og tegninger. Teksten indeholder ikke nye informationer i forhold til tidligere litteratur om emnet. Bogen er tilrettelagt til ret unge læsere. Spørgsmålene er meget nemme.

Andre bøger om samme emne kunne være SolsystemetPå opdagelse! - solsystemetEn guide til nattehimlenStjerner og På opdagelse! - solsystemet. En meget fin bog om stjerner er fx En guide til nattehimlen. Den er dog noget sværere end denne nye bog. Om stjerner findes også StjernerAndre bøger om samme emne kunne være Solsystemet og . En meget fin bog om stjerner er fx En guide til nattehimlen. Den er dog noget sværere end denne nye bog. Om stjerner findes også StjernerAndre bøger om samme emne kunne være Solsystemet og På opdagelse! - solsystemet. En meget fin bog om stjerner er fx . Den er dog noget sværere end denne nye bog. Om stjerner findes også StjernerAndre bøger om samme emne kunne være Solsystemet og På opdagelse! - solsystemet. En meget fin bog om stjerner er fx En guide til nattehimlen. Den er dog noget sværere end denne nye bog. Om stjerner findes også .