Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Alt om Zlatan


Beskrivelse


Historien om fodboldsspilleren Zlatan Ibrahimovic (f. 1981) med interviews, statistik og quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. feb. 2012

af

af

Lars Larsen

d. 7. feb. 2012

En biografi om Zlatan Ibrahimovic til fans og fodboldinteresserede fra 12 år.

Historien om målmaskinen Zlatan Ibrahimovic, som har brugt - næsten - al sin tid på fodbold. Fra han var barn i Malmös ghetto Rosengården til i dag, hvor han scorer mål for AC Milan. Interviews med AGF-træneren Peter Sørensen om hans tid sammen med Zlatan i Malmö FF og med talentspejder John Steen Olsen om kontakten med Ajax og hans venskab med Zlatan. Kurt Thyboe fortæller om hvorfor Zlatan kun fik en enkelt sæson i Barcelona, og en italiensk sportsjournalist fortæller om hans betydning for AC Milan. Herudover er der en gennemgang af hans tatoveringer og lidt om familien. Bogen kommer godt rundt om emnet og giver et billede af den temperamentsfulde og kontroversielle fodboldspillers karriere. Store fotos viser Zlatan i typiske situationer på fodboldbanen og mange faktabokse med info om målscorer og mesterskaber supplerer og udbygger billedet af talentet. De sidste sider rummer smalltalk om forbilleder, fritidsinteresser, Ferrarien m.m., citater om Zlatan, en quiz med 13 rigtige og et CV. Lettilgængeligt sprog, indbydende layout og flotte fotos samt en indklæbet folde-ud-plakat.

Mere overskuelig og indbydende end Rundt om Zlatan Ibrahimovic, 2012. Zlatan Ibrahimovics selvbiografi Jeg er Zlatan er på vej.

Indbydende bog om målmaskinen Zlatan Ibrahimovic til fans og fodboldinteresserede unge fra 12 år. Lettilgængeligt sprog og indbydende layout, der appellerer til målgruppen.