Bøger / faglitteratur

Alternativ smertebehandling : 100 behandlinger af 25 almindelige lidelser : konventionel medicin, traditionel kinesisk medicin, homøopati, urtemedicin


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2016

af

af

Jette Landberg

d. 12. feb. 2016

Alle mennesker får smerter et eller andet sted livet igennem. Bogen her tilbyder 4 forskellige typer smertebehandling. Det særlige ligger i det brede udvalg af muligheder, idet her både er traditionel medicin, kinesisk medicin, homøpati og urtemedicin, så man virkelig får fornemmelse af de forskellige behandlinger. Skrevet så alle kan være med.

Efter en kort introduktion af de 4 typer smertebehandling, følger bogens hovedindhold der er en gennemgang af mere end 25 almindelige lidelser som skuldersmerter, iskias, tennisalbue, halsbrand, gigt, knæsmerter osv. For hver enkelt lidelse får vi diagnosen, symptomer, forebyggelse osv, samt forslag til behandling indenfor hver af de medicinske områder. I hvert afsnit henvises også til hvornår man bør søge læge. Bogen er oprindelig udkommet i U.S.A. og skrevet af 4 eksperter indenfor hver deres medicinske retning.

En virkelig brugbar bog, der giver en oversigt over hvilke behandlingsmuligheder man har. Grundig, letforståelig og klart opstillet.

Der findes en del om smertebehandling bl.a. SmertebogenHjernen styrer smerterne, der er mere traditionel og i høj grad henvender sig til personale. Hjernen styrer smerterne er et andet bud på, hvordan man kan leve med smerter. Der findes ikke andre smertebøger, der opstiller alternativ og konventionel medicin side og side på denne mådeDer findes en del om smertebehandling bl.a. Smertebogen, der er mere traditionel og i høj grad henvender sig til personale. er et andet bud på, hvordan man kan leve med smerter. Der findes ikke andre smertebøger, der opstiller alternativ og konventionel medicin side og side på denne måde.