Bøger / skønlitteratur / roman

Altid tilgivelse


Beskrivelse


Der er gået tre et halvt år siden Torunn søgte tilflugt hos Christer efter farens død. Erlend og Krumme er blevet travle småbørnsforældre, Margido har fundet tilbage til sin Gud og Torunn overvejer om fremtiden med Christer er værd at satse på.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 23. aug. 2016

Fjerde bind i serien "Berlinerpoplerne". Man følger de foregående bøgers hovedpersoner 3,5 år efter forrige bog stoppede. For voksne, der har læst de tre første bøger i serien.

Slægstroman delt i to dele. I første del følger man alle hovedkarakterer: Bedemanden Margido, det homoseksuelle par Erlend og Krumme, den gamle farfar og barnebarnet Torunn. Der er sket meget siden Ligge i grønne enge, og i første del beskrives livet i de 3,5 år på skift mellem alle personerne. Anden del har udelukkende Torunn som hovedperson, og beskriver hendes rejse tilbage til slægtsgården efter et brud.

I lighed med de tre foregående bøger, formår Ragde at bygge en slægtsroman op, så man bare MÅ vide mere om det meget alsidige persongalleri. Ragde beskriver hverdagslivet og de familiære konflikter/hemmeligheder fængslende. Personbeskrivelserne gør karaktererne lyslevende. Bogens handling er ikke så spændingsmættet som den første del af serien, men stadig meget læseværdig. Det er en forudsætning for læseoplevelsen, at man har læst de foregående bøger i serien.

Romanen UlvenLiljecronas hjem - og hele serien - er også et slægtsdrama, hvor man følger mange personers liv og deres indvirkning på hinanden. Liljecronas hjem er også en fin slægtsroman - delvist biografisk - med store familiedramaerRomanen Ulven - og hele serien - er også et slægtsdrama, hvor man følger mange personers liv og deres indvirkning på hinanden. er også en fin slægtsroman - delvist biografisk - med store familiedramaer.


litteratursiden.dk

d. 13. okt. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 13. okt. 2016

Glæd dig til et fantastisk gensyn med familien Neshov. Historierne er ikke så hudløse som tidligere, men selskabet er stadig fantastisk. Så skete det, jeg ikke lige havde forestillet mig ville ske. De...


Jyllands-posten

d. 2. okt. 2016

af

af

Henriette Bacher Lind

d. 2. okt. 2016