Bøger / faglitteratur / erindringer

Alting har en ende


Beskrivelse


Michael Bundesens (f. 1947) beretning om barndommen, tiden med musikgruppen Shu-Bi-Dua, om bagsiden af berømmelsen og om den dag i 2011, da to blodpropper tog ham væk fra scenen og sluttede eventyret Shu-Bi-Dua.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Lars Ovesen

d. 2. nov. 2018

Hvem har ikke skrålet med på Shu-Bi-Duas vuffeli-vov eller nummeret fed rock? Få her hele historien om det folkekære band og læs også Michael Bundesens mere private historie, der ellers er lidet kendt af offentligheden. For yndere af danske musiker-biografier.

Teksten indledes kort i maj 2011 hvor Bundesen begynder sin fortælling, herefter spoles der tilbage til 1965 hvor hele eventyret startede. I de efterfølgende kapitler, der er kronologisk opbygget, beskriver Bundesen livet om og med Shu-Bi-Dua. Læs om rivaliseringen med Gasolin, om skænderier og sjovt tider, om 200.000 solgte albums eller om bandets opløsning af flere omgange. Teksten afsluttes med Michael Bundesens personlige historie og fortællingen om hans kamp efter blodpropperne.

Der har været knald på for Michael Bundesen, ikke kun professionelt men også rent privat, og her kommer læseren med på hele turen. Bliv fluen på væggen i øvelokalet, i sommerhuset eller i privaten hjemme hos Bundesen og læs om opture og nedture. Man bliver klogere på Shu-Bi-Dua og deres tid. Velskrevet og velformuleret så bogen læser nærmest sig selv.

For yderligere biografisk litteratur om- og med danske musikere se fx Johnny MadsenDet er næsten som at ha' været der selv eller Eddie Skollers Det er næsten som at ha' været der selvFor yderligere biografisk litteratur om- og med danske musikere se fx Johnny Madsen eller Eddie Skollers .


Berlingske tidende

d. 7. nov. 2018

af

af

Søren Kassebeer

d. 7. nov. 2018