Bøger / skønlitteratur / roman

Alting har sin pris : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Fundet af et 25-årigt gammelt lig på Grønlands indlandsis fører til genoptagelse af et kopimord fra Danmark, og chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam må på fornyet jagt efter en morder.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2010

af

af

Lene Kristiansen

d. 22. sep. 2010

L & S Hammer debuterede under stor mediebevågenhed med Svinehunde sidste år. Læserne har stået i kø, mange gør det stadig, og efterfølgeren her vil generere samme efterspørgsel.

Bog nr. 2 kan være svær at skrive ovenpå en 1'er med succes. Man aner nu ingen tøven i L&S Hammers tilfælde, og tilsyneladende har de fået erfaringer af Svinehunde og udfordrer samtidig sig selv til give den en tak mere. Men trods bedre sprog dukker der stadig kringlede og spøjse sætninger op, og selvom efterforskningsteamet får lidt mere substans som bogen skrider frem, er personerne stadig postulerede og personkarakteristikken det svageste led. Til gengæld har de lavet en spændende og vidtrækkende krimi, hvor både ministerier, ministre og PET inddrages, og som trækker tråde tilbage til den kolde krig og amerikanernes aktiviteter på Grønland. Fundet af et 25 år gammelt lig på Grønlands indlandsis fører til genoptagelse af et kopimord fra Danmark og fornyet jagt på en morder. Vægten ligger også i bogen her på opklaringsarbejdet, som hurtigt rettes mod en enkelt person, og det bliver aldrig kedeligt trods blindgyder og indsamling af bevismateriale. Trådene samles til sidst, og med en forudsigelig men hæsblæsende slutning, tager man usandsynlighederne og de søgte løsninger med undervejs.

I række af nye danske krimiforfattere synes L&S Hammer at være de eneste, der indholdsmæssigt udfordrer genren.

Blandt de danske krimiforfattere er L&S Hammer i den bedste halvdel, og underholde kan de.


litteratursiden.dk

d. 18. okt. 2010

af

af

Henriette Olesen

d. 18. okt. 2010

Troværdig og spændende hvordan får vi fældet ham -krimi med rødder i den grønlandske indlandsis. Tidligere på året bragede søskendeparret Hammer igennem med deres debut ’Svinehunde’ Nu er efterfølger...


litteratursiden.dk

d. 6. okt. 2010

af

af

Michael Krarup

d. 6. okt. 2010

Jeg var så heldig at kunne låne et anmeldereksemplar af Lotte & Søren Hammers anden krimi Alting har sin pris tre dage før udgivelsen - og det er egentlig en rar fornemmelse af at være lidt eksklu...


Berlingske tidende

d. 8. okt. 2010

af

af

Mette Strømfeldt

d. 8. okt. 2010


Politiken

d. 2. okt. 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 2. okt. 2010


Jyllands-posten

d. 1. okt. 2010

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 1. okt. 2010


Weekendavisen

d. 8. okt. 2010

af

af

Katinka Bruhn

d. 8. okt. 2010