Bøger / faglitteratur / opskrifter

Amigurumiskatte 2 : 15 nye hæklede dyr du vil elske


Beskrivelse


Hækleopskrifter på søde amigurumidyr - med både tøj og personlighed - fordelt på 3 sværhedsgrader. En grundig hækleskole sender nybegyndere trygt afsted med en opskrift på niveau 1.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juli 2021

af

af

Laura Winding

d. 9. juli 2021

Hækleopskrifter på søde amigurumidyr - med både tøj og personlighed - fordelt på 3 sværhedsgrader. En grundig hækleskole sender nybegyndere trygt afsted med en opskrift på niveau 1.

"Amigurumiskatte 2" er 15 opskrifter på figurer i 3 sværhedsgrader. Grundige men enkle forklaringer og anbefalinger til eksempelvis nålstørrelser og brug af maskemarkører. Bogens hækleskole er forklaret i tekst, tegning og QR-links til video tutorials om de forskellige masker. Detaljeret vejledning i at læse opskrifter samt QR-links, hvis man vil se og dele fotos af hæklerier fra bogen. Hver opskrift indledes med en intro til figuren - og dens relation til bogens andre figurer. Udover materialeoversigt og opskrift er der mange fotos af færdige figurer og af detaljer som fx afstand mellem øjne eller montering af tøj. Der skal kun bruges hæklenåle, synål og garn.

Selvom vejledningen til en kropsdel eller et tøjstykke er den samme i flere opskrifter, står hele opskriften ved hver figur. Det er skønt ikke at skulle bladre tilbage til en standardopskrift på fx en sløjfe. Der er også rart at opskrifterne er fordelt nogenlunde lige på de 3 niveauer. Figurerne er en fin gaveidé, hvis man vil bort-forære noget personligt.

Erinna Lee har også udgivet AmigurumiskatteVi hækler flere amigurumierHæklede bogmærker til alle bogorme. Andre fin amigurumi-bøger er fx Mia Bengtsons Vi hækler flere amigurumier og Hæklede bogmærker til alle bogorme, som er supersjovErinna Lee har også udgivet Amigurumiskatte. Andre fin amigurumi-bøger er fx Mia Bengtsons og Hæklede bogmærker til alle bogorme, som er supersjovErinna Lee har også udgivet Amigurumiskatte. Andre fin amigurumi-bøger er fx Mia Bengtsons Vi hækler flere amigurumier og , som er supersjov.Informationer og udgaver