Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Amimono - the map collection


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på 10 designs af cardigans, huer, halstørklæder, trøjer og en enkelt kjole.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 2. jan. 2014

Bogen er ikke for absolutte begyndere, men kan man læse en strikkeopskrift, og har man et vist kendskab til strikketeknikker, kan man godt være med, selvom man ikke har den store erfaring.

Helga Isager, som er datter af strikdesigneren Marianne Isager, har sit eget designmærke Amimono under Isager Aps. Siden 2010 har hun udgivet strikkebøger til sine kollektioner; denne gang har den titlen The map collection, hvor de enkelte designs henviser til et land eller et område, såsom Sinai Hue og Shetland rør. Bogen indledes en række flotte fotos af de enkelte designs. Herefter følger opskrifterne på 10 designs af cardigans, huer, halstørklæder, trøjer og en enkelt kjole. Hver opskrift indledes med oplysninger om materialer, mål og strikkefasthed, hvorefter selve opskriften følger. Bagerst er en kort introduktion til de anvendte strikketeknikker, forkortelser og vaskeanvisninger.

Helga Isager har tidligere udgivet flere bøger med strikkedesigns under mærket Amimono, fx Amimono knit collection 2010, 2010, Amimono home collection 2011, 2011 og Amimono : the little Nordic collection, 2013.

En fin strikkebog med flotte designs.