Bøger / faglitteratur

Amning med ESA metoden


Beskrivelse


Trin for trin vejledning til effektiv smertefri amning ved hjælp af ESA metoden. Bogen er opbygget med en personlig ammeberetning, 5 hemmeligheder om amning, 7 trin til effektiv og smertefri amning.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2017

af

af

Heidi Mørch

d. 29. nov. 2017

"Amning skal læres for at lykkes " er hovedpointen i denne praksisguide til effektiv smertefri amning. Til nybagte mødre samt gravide - både første- og flergangsfødende.

Her er grundlæggende viden om amning i praksis - hvad der skal gøres, hvornår og hvordan samt hvordan man forbygger og løser amningsproblemer. Bogen er en trin for trin vejledning til effektiv smertefri amning ved hjælp af ESA metoden. Metoden er udviklet af bogens forfatter jordemoder Ditte Bach i samarbejde med jordemoder og sygeplejerske Charlotte Utzen. bogen er opbygget med en personlig ammeberetning, 5 hemmeligheder om amning, 7 trin til effektiv og smertefri amning,og endelig en kort afslutning. Den er illustreret og med opsummeringer efter hvert kapitel.

Bogen er både omfattende og detaljeret og kan, som forfatteren selv skriver, med fordel læses allerede i graviditeten, følges trin for trin de første uger efter fødslen for senere at blive brugt som opslagsbog ved eventuelle amningsproblemer. Den store tekstmængde kræver en læsevant bruger.

Helens bog om amning & flaskeAmning - og tidlig kontaktNyt liv har en lidt bredere tilgang til emnet, men ingen illustrationer. Af nyere titler kan nævnes pjecen Amning - og tidlig kontakt, der henvender sig både til far og mor og Nyt liv, der er en lettilgængelig selvhjælpsbog for førstegangsfødendeHelens bog om amning & flaske har en lidt bredere tilgang til emnet, men ingen illustrationer. Af nyere titler kan nævnes pjecen , der henvender sig både til far og mor og Nyt liv, der er en lettilgængelig selvhjælpsbog for førstegangsfødendeHelens bog om amning & flaske har en lidt bredere tilgang til emnet, men ingen illustrationer. Af nyere titler kan nævnes pjecen Amning - og tidlig kontakt, der henvender sig både til far og mor og , der er en lettilgængelig selvhjælpsbog for førstegangsfødende.


Sundhedsplejersken

Årg. 40, nr. 2 (2018)

af

af

Kirsten Lise Andersen

Årg. 40, nr. 2 (2018)