Bøger / faglitteratur

Anastasia


Beskrivelse


Om forfatterens møde med Anastasia, som lever i symbiose med naturen i den sibiriske tajga. Hun fortæller om sit syn på havearbejde, børnepasning, healing, natur, seksualitet religion og mere. Ifølge Anastasia kan man med kærlighed, tro, længsel og et skarpt sind forme verden efter ens ønsker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 7. dec. 2016

Anastasia har usædvanlige evner og visdom. Med dem tiltrækker hun forfatteren for at hjælpe ham, og for med hans hjælp at fortælle verden om sine indsigter. Til læsere af beretninger om spirituel levevis og en ny tid med højere bevidsthed.

"Anastasia" er 1. bog i serien "Ringing Cedars of Russia". I 1995 møder Vladimir Megre Anastasia, som er opvokset i den sibiriske taiga, hvor hun nu lever som eneboer i symbiose med naturen og skovens dyr. Hun tænker hverken på bolig eller mad. Hun finder maden undervejs, eller dyrene bringer hende den. I løbet af VMs besøg hos hende demonstrerer hun sine specielle psykiske evner, sin ubegrænsede visdom, og fortæller ham om sin livsanskuelse, sin mening om børneopdragelse, sit syn på livet i den civiliserede verden og meget andet, bl.a. om kampen mellem lyse og mørke kræfter.

Bogen er angiveligt blevet til på foranledning af Anastasia, som fremtræder som et perfekt og alvidende menneske med rene intentioner. Hvorvidt hun er VMs fabrikation, eller en faktisk person står hen i det uvisse. Der er en drømmeagtig stemning i bogen, som i højere grad fremtræder som en roman, end som en fagbog om spiritualitet og bevidsthed.

Der er udkommet 10 bøger i serien. Denne er den første på dansk. Den er i familie med andre bøger om visualisering og tankens kraft, som fx Rhonda Byrnes bøger se bl.a. The secret - hemmeligheden.