Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Anemone - vild med dans


Beskrivelse


Klubben afholder en stor dansekonkurrence, hvor man kan vinde en rolle i en TV-serie. Anemone og veninderne melder sig til og øver og øver. Anemone er den bedste danser og vil bare vinde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 30. mar. 2016

Anemone og hendes 3 veninder melder sig til en dansekonkurrence i klubben. Anemone er den bedste danser og vil bare vinde. For piger mellem 8 og 10 år, som kan lide at læse om nogen som dem selv.

Klubben afholder casting til en tv-serie og alle kan stille op i en dansekonkurrence. Alle vil være med, selv drengene er helt vilde for at vinde konkurrencen og en rolle i en tv-serie. Anemone melder sig sammen med veninderne Lærke, Sofia og Maja. Pigerne går straks i gang med at finde på en fed koreografi og ikke mindst noget rigtigt smart scene-tøj. Det er bare lidt svært at blive enige. Anemone bliver sur på de andre, når de pjatter og ikke gør sig umage. Lene Møller Jørgensen har skrevet rigtigt mange børnebøger og dette er 3. del i serien om "Anemone".

Skøn bog om at huske på at få alle med, også selvom de ikke er lige så gode som en selv. Anemone og hendes veninder er helt almindelige piger, som altid har det skægt sammen. Og man får lyst til at lære de friske piger nærmere at kende. Bogen er trykt med rimelig stor skrift og den er hurtigt læst. Forside med pigerne i dansetøj er sej og farvestrålende.

Man kan også læse om at skulle konkurrere mod sine venner i Ikke uden Frederikke. Sprogligt kan bogen minde om René Toft Simonsens Karla-bøger.