Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Angreb fra himlen


Beskrivelse


Science fiction. En stor mørk sky, der kaster store ødelæggende blokke mod jorden, truer byen. Det er den onde spil-skurk Wizard, der er på spil. Kara og Sajid må på banen. De må hver især udnytte deres evner i kampen mod det onde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 6. aug. 2018

Sajid og Kara er bedste venner. De spiller computer for sjov, men også for alvor. De er en del af Task Force Q, som blev oprettet, da spil-skurken Wizard åbnede en portal mellem vores verden og computerspillenes, så skurke fra alle slags spil kan angribe jorden. Fra 8 år.

To bøger i en nye serie fra Alvildas stjernebøger. I "Angreb fra himlen" lægger en kæmpe sky sig over byen. Fra skyen kastes store røde klodser, som smadrer husene. I kampen mod den onde Onkar må de to venner bruge deres skills. Kara er skarpskytte og Sajid kan banke slutbosser. I "Gådens Mester" får Gådens Mester snydt sig ind i Task Force Q's kælder. For at overmande ham, skal de gætte gåder. Det går ikke godt, i hvert fald ikke i begyndelsen. Ved siden af den konkrete handling er temaerne teamplay og samarbejde også i spil. Hvert opslag er illustreret med farvede tegninger. Teksten er inddelt i 14 mindre kapitler med hver deres overskrift. Bøgernes lixtal er 12.

Computerspil og science fiction er populært. Disse to bøger vil blive læst af de drenge og piger, som elsker fart og handling. De farvede illustrationer spiller fint sammen med teksten. Bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Hvis man er bidt af uhyggelige computerspil, kan man læse serien Dark ZoneDe ukendte eller De ukendteHvis man er bidt af uhyggelige computerspil, kan man læse serien Dark Zone eller .