Bøger / faglitteratur til børn

Angst


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 24. juli 2020

Letlæst fagbog om angst, den fortæller om forskellige former for angst, samt hvordan man kan få hjælp. For børn mellem 8 og 11 år.

Angst er en del af hverdagen for mange børn. Enten lider de selv af det, eller de kender nogen, der gør. Men hvad er angst egentlig, og hvordan kan man bekæmpe det? Det er omdrejningspunktet i denne letlæste fagbog på lix 18 i serien "Fakta. Maxi". Der kan frit hentes elevopgaver på nettet til brug ved faglige læsekurser.

Det er en god fagbog om angst, som i et letlæst sprog og på få linjer giver en god indføring i en kompliceret psykisk lidelse. Bogen er skrevet i en meget positiv tone og giver en god forståelse af, at det er helt normalt at lide af angst, og at man kan få god hjælp til at komme af med sin angst.

Vil man vide endnu mere om angst, vil det være oplagt i forlængelse af denne bog også at læse bøgerne Bliv ven med hjernens amygdalaHvad tænker de andre?Skal jeg fortælle dig om angst?, Hvad tænker de andre? og Skal jeg fortælle dig om angst?. De er lidt sværere at læse, men er også gode at læse sammen med en voksenVil man vide endnu mere om angst, vil det være oplagt i forlængelse af denne bog også at læse bøgerne Bliv ven med hjernens amygdala, og Skal jeg fortælle dig om angst?. De er lidt sværere at læse, men er også gode at læse sammen med en voksenVil man vide endnu mere om angst, vil det være oplagt i forlængelse af denne bog også at læse bøgerne Bliv ven med hjernens amygdala, Hvad tænker de andre? og . De er lidt sværere at læse, men er også gode at læse sammen med en voksen.


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 7 (2020)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 73, nr. 7 (2020)