Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Animal heroes - falkevinge


Beskrivelse


Drengen Pepe bliver sammen med falken Horus optaget i superheltegruppen Animal heroes. Drengen Mojo og geparden Dante holdes fanget af de onde Beast Boys. Vil det lykkes Pepe og hans venner at befri Mojo og Dante?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2019

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 25. feb. 2019

Drengen Pepe og falken Horus bliver det fjerde medlem i superheltegruppen Animal heroes, der kæmper mod de onde Beast boys. Mest for drenge i alderen 10-12 år, der kan lide action og superhelte.

Første bind i superhelteserien "Animal heroes". Pepe er 11 år og bor hos sin mor i udkanten af Barcelona. Han har ingen søskende og ingen venner i skolen. En dag møder han falken Horus, og sammen bliver de optaget i superheltegruppen Animal heroes. Gruppen ledes af videnskabsmanden og eventyreren Cliff Hanger og består af børn med magiske dyreegenskaber. Foruden Pepe, der får superheltenavnet "Falkevinge" består gruppen af australieren John og rokken Wesley, samt japanske Aiko og gekkoen Nelson. Det fjerde medlem Mojo og geparden Dante er blevet kidnappet af den onde Yashimotos superskurke Beast boys og bliver holdt indespærret i nogle gamle indianske grotter i Andesbjergene. Vil det lykkes Pepe og hans nye venner at befri Mojo og Dante?.

Underholdende og actionfuldt superheltefortælling. Velskrevet og let at læse med korte kapitler og skrifttyper i en fornuftig størrelse. De figurative illustrationer i sort-hvid er fulde af detaljer og skaber en god stemning.

En anden serie med børn, som knytter stærke bånd til magiske dyr kunne være "Spirit animals", hvor første bind hedder Spirit animals - påkaldelsenTeam Hero - kampen om skyggesværdet. Andre bøger med børn som superhelte kunne være "Team Hero", hvor først bind er Team Hero - kampen om skyggesværdetEn anden serie med børn, som knytter stærke bånd til magiske dyr kunne være "Spirit animals", hvor første bind hedder Spirit animals - påkaldelsen. Andre bøger med børn som superhelte kunne være "Team Hero", hvor først bind er .