Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Animal heroes - gepardpote


Beskrivelse


Den fjerde bog om superheltene med dyreegenskaber. Mojo løber gennem den egyptiske ørken, mod Kairo, med 95 km i timen med sin gepard, Dante. For børn på 10-12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juli 2022

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 1. juli 2022

Den fjerde bog om superheltene med dyreegenskaber. Mojo løber gennem den egyptiske ørken, mod Kairo, med 95 km i timen med sin gepard, Dante. For børn på 10-12 år.

Mojo er på vej til Kairo for at fange forbryderen Mister Yashimoto, og de fire Beast Boys. Når han løber med Dante er han gepardpote - den fjerde Animal Hero. Ved et voldsomt røveri i Kairo, som Mojo overværer, bliver han overbevist om, at der ikke længere er fire Beast boys, men at de er nu blevet seks. Beast Boys vil gerne have fat i de dyreegenskaber, som Animal Heroes besidder. Der bliver flere Beast Boys, så magtbalancen forrykkes, og Animal Heroes må stå sammen for at undgå Beast Boys, som synes at få flere kræfter jo længere kampen varer. Tegneren har også illustreret bøgerne om "De vilde fodboldrødder", som fx Fabi - verdens hurtigste højrewing.

Det er en spændende historie fyldt med action. De sort/hvide illustrationer virker fint. Nogle illustrationer er små vignetter, som giver lidt luft i teksten, andre lidt større tegninger passer til handlingen. Det anbefales at læse bøgerne i rækkefølge.

Der findes også, den lidt sværere serie om "Spirit animals", som fx Spirit animals - jagetKampen mod PYREInvasion fra rummet, og den danske serie "De unge helte", fx Kampen mod PYRE og Invasion fra rummetDer findes også, den lidt sværere serie om "Spirit animals", som fx Spirit animals - jaget, og den danske serie "De unge helte", fx og Invasion fra rummetDer findes også, den lidt sværere serie om "Spirit animals", som fx Spirit animals - jaget, og den danske serie "De unge helte", fx Kampen mod PYRE og .