Bøger / faglitteratur til børn

Anja C. Andersen fortæller om big bang, rummissioner og liv på Mars


Beskrivelse


Faktabog om universet, hvor man lærer om big bang, rumrejser og de mange planeter, der findes. Fra 9 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2021

af

af

Stine Veisegaard

d. 17. dec. 2021

Illustreret faktabog om universet, hvor man lærer om big bang, rumrejser og de mange planeter, der findes. Fra 9 år.

Atomfysiker Anja C. Andersen fortæller om universet i denne bog i serien "Er du rigtigt klog?". Bogen indledes med et afsnit om big bang og gennemgår dernæst ni af de mest kendte planeter og deres kendetegn. Der fortælles også om mulige rumrejser, og Anja C. Andersen forsøger at svare på spørgsmålet om, hvorvidt der er liv i rummet. Bogen er fyldt med farvede illustrationer, faktabokse og talebobler. I serien "Er du rigtig klog?" er også udkommet Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden : en bog om filosofi for børn, og i 2022 udkommer en bog skrevet af Eske Willerslev.

Flot bog med farvede illustrationer, der vil tiltrække de fleste børns opmærksomhed. Teksterne er ikke for lange, men kræver alligevel en god læser. Dog vil de mange farvede tegninger, talebobler og dialoger gøre det hele underholdende og sjovt undervejs. Anvendelig til både skoleopgaver og som hyggelig bladrebog.

Bogen supplerer udmærket samlingen af de mange fakta-bøger om universet for børn fx RummetRejsen til rummet : en kosmisk rejse og Rejsen til rummet : alt, hvad du gerne vil vide om big bang, universet, galakser, rumrejser, rumvæsnerBogen supplerer udmærket samlingen af de mange fakta-bøger om universet for børn fx Rummet : en kosmisk rejse og : alt, hvad du gerne vil vide om big bang, universet, galakser, rumrejser, rumvæsner.