Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Anker på fryseren


Beskrivelse


Hundene Anker og Jørgensen er alene hjemme. Anker opdager at døren til fryseren står åben og prøver at få fat i noget mad, men hans tunge fryser fast. Alt går galt for Jørgensen som forsøger at hjælpe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 16. feb. 2017

Hvad gør man som hund, når ens bror hænger fast med tungen i fryseren. Det er udfordringen for de to hunde Anker og Jørgensen. For 8-10 år.

Anker og Jørgensen er to hunde, som er alene hjemme. De ser, at fryserens låge står åbent og forsøger efter bedste evne at få den lukket. Det giver en masse uheldige situationer, som hundene prøver at klare sig ud af. Bogen er en "læs selv"-udgave af en historie i Dyrefabler - ting på hovedet. På næsten hvert opslag er der en tegning, der beskriver en hændelse i historien.

Historien er fyldt med humor og pudsige situationer, teksten er meget fortællende med en jeg-fortæller. Forfatterens tegninger er med til at fortælle historien.

Morgenthaler har udgivet flere af sine dyrefabler som enkelthistorier - fx Hallo! Hvem slukkede lyset?!Hvis fuglene kan, så kan jeg også!Fniserkuren og Hvis fuglene kan, så kan jeg også!. Bogen kan også sammenlignes med Roddy Doyles FniserkurenMorgenthaler har udgivet flere af sine dyrefabler som enkelthistorier - fx Hallo! Hvem slukkede lyset?! og . Bogen kan også sammenlignes med Roddy Doyles FniserkurenMorgenthaler har udgivet flere af sine dyrefabler som enkelthistorier - fx Hallo! Hvem slukkede lyset?! og Hvis fuglene kan, så kan jeg også!. Bogen kan også sammenlignes med Roddy Doyles .