Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Anna, Banana - opskrift på kaos


Beskrivelse


Annas to veninder bliver inviteret til fødselsdag hos Monica, og de skal bage cupcakes. Anna skal ikke med og bliver ked af det. Hun synes, Monica blander sig i deres venskab, og hun er ikke klar til en ny veninde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2019

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 11. feb. 2019

Kan Anna og hendes bedste veninder bage lækre småkager til den årlige kagebasar, når Monica pludselig skal være med? God til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 8 år.

Annas to bedste veninder skal til fødselsdag hos klassekammeraten Monica. De skal bage cupcakes, og Anna er ikke inviteret med. Veninderne taler meget om fødselsdagen, og det har Anna det svært med. Da Anna skal bage småkager til en kagebasar, bliver hun skuffet, fordi veninderne inviterer Monica med til at bage sammen med dem. Anna er ikke helt klar til at få endnu en veninde, og hun synes Monica blander sig alt for meget og ødelægger deres venskab. Dette er 6. bind i serien.

Hyggelig og sød fortælling om pigen Anna, hendes hund Banana og venskabet med veninderne Sadie og Isabel. Historien kommer godt rundt om de følelser, der kan opstå, når et godt venskab skal udvides med et nyt medlem. Dette bind i serien lever helt op til de foregående. Godt sprog, korte overskuelige kapitler og små sort-hvid illustrationer.

Bøgerne om Ea Ea 3.a - den nye skoleMuffinklubben - verdens sødeste pigebande er også fine hverdagsfortællinger om veninder og venskab. I Muffinklubben - verdens sødeste pigebande skal der også bages kager, og et venskab opstårBøgerne om Ea Ea 3.a - den nye skole er også fine hverdagsfortællinger om veninder og venskab. I skal der også bages kager, og et venskab opstår.