Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Anna, Elsa og den hemmelige flod


Beskrivelse


Søstrene Anna og Elsa drager en nat ud for at lede efter den hvide flod. Floden som måske kan give dem svar på Elsas magiske evner. Men er floden blot en drøm?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2019

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 20. dec. 2019

Søstrene Anna og Elsa drager ud for at finde den hvide flod. Floden, som kan forklare, hvorfor Elsa har magiske evner. En billedbog for Frost-elskende børn mellem 3 og 6 år.

Billedbog, som bygger på universet fra filmen Frost II. En aften synger pigernes mor en vuggevise, som handler om den hemmelige hvide flod, som gemmer på svar fra fortiden. Kan den også fortælle, hvorfor Elsa har magiske evner? De to søstre drager ud for at finde floden, men selv om de bruger alle deres sanser og kommer vidt omkring, ender de alligevel hjemme i deres senge. Var det hele bare en drøm?.

Billedbogen er kort og enkelt fortalt og smukt illustreret med farvestrålende billeder fra filmen. En bog alle små Frostfans vil tage til sig uden tøven. Men det er klart en fordel at kende til universet i forvejen, da historien er revet ud af en større sammenhæng, og som ofte i bøger, der bygger på en film, bliver mere et referat end en levende fortælling.

Frost-familien er stor og omfatter flere billedbøger i samme stil, finde-bøger og begynderlæsningsudgaver. Universet fra "Frost 2"-filmen er også udgivet som denne billedbog: Frost II.


litteratursiden.dk

d. 10. jan. 2020

af

af

Line Hoffgaard

d. 10. jan. 2020

Med denne selvstændige historie baseret på Frost 2 er der garanteret underholdende godnatlæsning for Frost-fans. Eventyret om Anna og Elsa fortsætter med denne nye historie inspireret af Disneys film...